Meteen naar de inhoud

Over ons bedrijf

steiger huren

Steiger huren,
service op maat

Een steiger huren doe je bij Steiger Verhuur Zeeland. Wij bestaan sinds 2021. Wij hebben echter al jaren ervaring op het gebied van steigers verhuren en verkopen in Zeeland en omstreken. 

Persoonlijk, beftrouwbaar en service op maat

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk probleem wel een oplossing. Wij weten als geen ander hoe u uw klus het beste kan aanpakken en staan u graag bij met advies op maat.

Steiger(s) huren?

Verbouwen, renoveren of onderhoud van uw woning? Of heeft u een zakelijk project waarbij het huren van een steiger handig is? U kiest voor persoonlijke service en op maat? Dan bent u bij Steiger Verhuur Zeeland aan het juiste adres! 

Wij bieden tal van mogelijkheden. We hebben geen lange wachttijden of u moet zich eerst inschrijven in het klantenbestand. U neemt direct contact op en wij staan u persoonlijk te woord en bieden gelijk advies op maat. 

Onze kracht

Wilt u één of meerdere steiger(s) huren, maar bent u niet in de gelegenheid om deze zelf op te halen? Geen probleem! Wij bieden namelijk ook een haal- en brengservice. En indien nodig helpen wij met het opbouwen van de steiger(s). Neem direct contact op, we bespreken gelijk alle mogelijkheden.

steiger huren zierikzee

Direct contact

Betrouwbaar

Heldere prijs

5/5
Wij hadden een steiger nodig voor het schilderen van onze dakkapel. Snelle reactie via de Whatsapp en meteen een prijs. Schappelijke prijs. Zelfs het bezorgen en ophalen van de steiger behoorde tot de opties.
Wij raden het zeker aan!
Patrick
4/5
Super service en scherpe prijs, meer moest het niet zijn!Rinus
5/5
Wij wilden onze klus uitbesteden, maar het bleek helemaal geen probleem om over de zonnepanelen heen te werken.

Wij zijn goed op weg geholpen. Kortom wij kunnen het iedereen aanraden.
Samantha